Monthly Archives

juli 2024

Kæmpenyhed for de modige

By | Nyheder

I Djurs Sommerland har de i 2024 indviet deres 60-meter høje nye forlystelse, El Grito. Her kan du opleve den vildeste udsigt, når den stiger til vejrs. Så kan du nyde et øjebliks nervepirrende stilhed, inden den suser mod jorden med 100 km/t. Det er årets store nyhed i Djurs Sommerland, hvor du finder den i Mexicoland.

Den er den højeste forlystelse til dato i Djurs Sommerland, og ifølge dem selv er den ikke for sarte sjæle. Oversætter med El Grito til dansk hedder forlystelsen Skriget, og det er næppe helt uden grund.

Loopet er tilbage i Tivoli Friheden

By | Nyheder

Er du vild med rutschebaner, kan du godt glæde dig til at prøve Vindfald i Tivoli Friheden i Aarhus! Her starter du med at køre 20 meter lodret op mod himlen, og så drøner du mod jorden i et “inverted”, mere end lodret, fald, så venter et loop og så … 

Vindfald har en højde på op til 23 meter, en længde på godt 300 meter og en forventet tophastighed på intet mindre end 72 kilometer i timen. 

Loopet vender tilbage til Aarhus

Tivoli Frihedens nye rutsjebane placerer sig direkte ind i deres tradition for rutschebaner med (hæs)blæsende navne: Cyklon 73, der kørte fra 1973 til 1986, Orkanens Øje, der vendte hundredetusinder af århusianere på hovedet fra 1987 til 2018, Tyfonen, der siden 2006 har snurret rundt og rundt og rundt … Med Vindfald bringer vi det klassiske loop fra Orkanens Øje tilbage. Og så tilsætter vi en lodret start og en mere end lodret affyring, hvor du ser jorden i øjnene (hvis du da ikke holder dem lukkede). 

Loop, proptrækkersving og kamelpukler!

Når du først har sat dig godt tilrette i vognen, er det med at holde godt fast! Du skal nemlig gennem et mere end lodret fald, et loop, adskillige proptrækkersving, kamelpunkler og meget mere inden, at du kan fortsætte dit besøg rundt i parken! 

Det bliver en susende og berusende rutschebaneoplevelse helt udover det sædvanlige!