Fårup Sommerland ser positivt på 2017 trods dårligt sommervejr

By december 28, 2017Nyheder
Fårup Sommerland/Academy

I løbet af 2016/2017 har Fårup Sommerland og Fårup Academy formået at modtage hele to priser.

Liljeprisen (Danmarks oplevelsesøkonomiske pris) er udviklet i samarbejde med Meng & Company. Liljeprisen modtog Fårup Academy for at have et vedvarende og innovativt fokus på udvikling af servicen som en central og integreret del af Fårup Sommerlands samlede forretningskoncept.

Udover Liljeprisen, blev Fårup Sommerland også kåret til en andenplads over bedste forlystelsesparker i Europa af det internationale tidsskrift “Kirmes & Park Revue”, hvilket var tredje gang parken kunne modtage denne anerkendelse. Fårup Sommerland fik tildelt prisen i Berlin i forbindelse med konferencen, IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attraction).

Med disse to priser i bagagen kan Fårup Sommerland se positivt tilbage på 2017, trods en lille nedgang i antallet af besøgende, som blandt andet skyldtes det drilske danske sommervejr.