Vinter i Tivoli

By februar 7, 2018Nyheder

Sneen er faldet lokalt i Tivoli og har skabt et fortryllende vinterrige med glade snemænd, glitrende frostkrystaller og smukke lys. Man kan bl.a. nu prøve skøjtebanen foran Nimb, musicals i Koncertsalen og stadigvæk have adgang til udvalgte forlystelser. Tivoli i København holder åbent for gæster fra d. 2. februar til d. 25. februar. Hvilket giver forlystelsesparken samt gæsterne en helt ny sæson.

“Vi har gennem flere år arbejdet på at udvide Tivolis nuværende tre sæsoner med en ekstra fjerde sæson. Med en udvidelse af Tivolis åbningstid til vinter kan vi nu give danskerne og turisterne endnu en anledning til at besøge København, ovenikøbet i en periode, hvor der ikke er så megen aktivitet i byen” Udtaler  Tivolis direktør, Lars Liebst, i en pressemeddelelse. Han forsætter med fælgende udtalelse “Med udvidelsen cementerer vi strategien om at gå fra sæson til helårsvirksomhed.”