LEGOLAND® åbnede sæson nummer 50 med kongeligt besøg

By marts 27, 2018Nyheder

Med besøg af D.K.H. Prins Joachim, Prinsesse Marie, Prins Felix, Prins Henrik og Prinsesse Athena åbnede LEGOLAND® portene til en helt særlig sæson, hvor parken kan fejre 50-års fødselsdag. Den kongelige familie var også til stede ved indvielsen af den helt nye rutsjebane Flying Eagle, hvor de prøvede den første tur sammen med høvdingen.

Begejstringen var stor, da LEGOLAND åbnede portene til en ny sæson i fødselsdagens tegn. Til at åbne LEGOLAND havde parken fået hjælp fra D.H. Prins Henrik og Prinsesse Athena, som trykkede på den store LEGO® knap og åbnede portene til LEGOLAND og en forvandlet park med nye farver og masser af LEGO modeller.

– Vores gæster bliver suget ind i et overvældende LEGO univers, så snart de går ind parken, og LEGO modellerne hjemme fra værelset er vokset til gigantisk størrelse. Det er en stor forvandling, som vi har glædet os meget til at vise til vores gæster, og derfor er det også en stor glæde at kunne åbne dørene til LEGOLAND med kongeligt besøg i dag, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Første tur i ny rutsjebane

LEGOLAND kunne også fremvise en opgraderet udgave af det folkekære område LEGOREDO® Town. LEGO Canoe er blevet totalrenoveret efter 25 år med mere end 18 mio. kanoture, og den har fået en helt ny nabo i form at rutsjebanen Flying Eagle, som primært henvender sig til de mindre børn.

Til at tage den første tur i den nye rutsjebane fik Høvding Langøre fint selskab i form af D.K.H. Prins Joachim, Prinsesse Marie, Prins Felix, Prins Henrik og Prinsesse Athena.

– Vi er rigtig glade for, at vi nåede det, og blev klar til indvielsen i dag. Det er ingen hemmelighed, at vi har kæmpet med en meget sen vinter, og derfor er området omkring rutsjebanen heller ikke helt færdigt endnu, men det kommer lige så stille i løbet af de kommende uger, siger Christian Woller.

Flying Eagle flyver igennem et imponerende Rocky Mountains inspireret landskab, hvor gæsterne først bevæger sig 11 meter op i luften, hvorefter det går hurtigt nedad med 46 km/t forbi søerne og LEGO dyrene, inden man igen lander sikkert på perronen.

– Det er altid spændende, når vi åbner en helt ny rutsjebane, men det virkede til, at den kongelige familie nød turen, selvom temperaturen ikke helt siger forår endnu, siger Christian Woller.

Kort efter indvielsen af Flying Eagle åbnede rutsjebanen officielt for alle parkens gæster, som også tog rigtig godt imod den nye forlystelse.

– Det har været en rigtig god dag, og entusiasmen blandt vores gæster understregede virkeligt, hvor populært et område LEGOREDO Town er, siger Christian Woller.

For yderligere information kontakt venligst pressechef Kasper Tangsig på 7950 1801 eller Kasper.Tangsig@LEGOLAND.dk