Den netop offentliggjorte attraktionsliste for 2020 viser, at danske forlystelsesparker var særligt hårdt ramt af Covid-19.
Listen bærer præg af en svær sæson 2020, hvor nedlukning, restriktioner og en skæv sommerpakke kostede millioner af gæster i de danske forlystelsesparker.

Ikke desto mindre, så besætter forlystelsesparkerne fortsat 6 pladser i top 10. Det vidner om, at parkerne også i krisetider har et attraktivt produkt og loyale gæster, der kommer igen sæson efter sæson.
Det gør Foreningen af Forlystelsesparker fortrøstningsfulde. ”Sidste år var en katastrofe-sæson for mange af de danske forlystelsesparker, der som følge af nedlukning, rejserestriktioner og en skæv sommerpakke tabte millioner af gæster. Der er brug for, at vi får genrejst turismen og især får trukket de udenlandske gæster tilbage. Her er de danske forlystelsesparker vigtige fyrtårne, der er en stor del af løsningen.” udtaler Kristian Nørgaard, sekretariatschef for FFD

Se hele oversigten her.

Attraktionslisten 2020 – top 300