Universe starter ny sæson med nye oplevelser i 2018

By december 28, 2017Nyheder

Universe Science park går en spændende sæson i møde i 2018 med nyheder som et 500 m2 indendørs boldunivers, nye virtual reality oplevelser, et nyt spisested og et helt nyt Space tema i nogle af de programsatte shows.

Ball Factory er tænkt som et stærkt tilbud til parkens besøgende på en grå regnvejrsdag. Med det store boldunivers skaber Universe et nyt og stort indendørs område, hvor hele familien kan lege, udforske og konkurrere i de mekaniske og digitale oplevelser. Målet med det nye område er at formidle fabrikkens udvikling, men også at skabe plads til det umiddelbare. Det vigtige er at fantasien får frit løb, når der skal leges og konkurreres i boldfabrikken.

Udvidelsen af virtual reality-området byder bl.a. på verdens første virtuelle paraglider. Man bliver spændt op i en paraglider med vr-briller på. Hvor man så skal styre paraglideren, mens man hænger i luften.

Det nye spisested, BioTope, åbner med kage, sandwich og kaffe ved klatrebanen. Stedet indrettes i et nyt orangeri. Udover den vil parken fortsat også have burgerrestauranten, buffetrestauranten og snackhouse.

I det gennemgående spacetema i de programsatte shows vil Robert Robot lære de mindste om rummet, hvor en 5D-simulator giver de fartglade mulighed for en flugt fra en månestation, og i planetariet kan man fordybe sig i en film om den blå planet.

Parken udvider også antallet af åbningsdagene, så der nu kun er lukket hver mandag.

Det kræver flere dygtige medarbejdere til de besøgende. Omkring 120 sæsonmedarbejdere skal Universe bruge i 2018.