Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark ønsker, at alle skal have en god oplevelse som gæst i vores parker. Det er der massere af gode muligheder for, også selvom du som gæst har et særligt behov.

Ledsagekort

I alle parkerne tilbydes en ledsageordning, der giver dig mulighed for at medbringe en gratis ledsager/ medhjælper. Ordningen betyder, at gæster med handicap betaler entré på lige fod med alle andre gæster og kan bruges ved fremvisning af et gyldigt ledsagekort fra Danske Handicaporganisationer.
Bemærk, at der er forskellige krav og retningslinjer for din ledsager. Information herom findes på den enkelte parks hjemmeside.

Vis-hensyn

I nogle af vores parker tilbydes der også et Vis-hensynkort. Ordningen er forbeholdt gæster, der ikke kan bruge forlystelsernes kø-systemer på lige fod med andre gæster.

Vis-hensynkortet gør, at personalet og øvrige gæster er opmærksomme på, at der skal vises et hensyn til denne gæst. Derudover kan gæsten komme ind til forlystelsen uden om den almindelige kø.
Af sikkerhedsmæssige årsager gælder forlystelsens restriktioner alle gæster, ligesom din ledsager skal ledsage dig på turen i forlystelsen.
Den enkelte park vurderer, hvilke gæster med ledsagekort, der kan få et Vis-hensynkort, ligesom det er den enkelte park, der administrerer ordningen.

For mere info omkring ledsagekort se: https://handicap.dk/brugerservice/kontakt-brugerservice/ledsagekortb