Ny director på Hotel LEGOLAND®

By februar 22, 2018Nyheder

Den 1. marts tiltræder Thomas Buch Tøstesen som ny director for Hotel LEGOLAND® i Billund.

Det er et velkendt ansigt, som overtager roret på Hotel LEGOLAND® og LEGOAND Holiday Village. Siden 2013 har Thomas Buch Tøstesen har været tilknyttet overnatningsdelen i LEGOLAND, hvor han de seneste tre år har været Hotel Operations Manager.

Thomas Buch Tøstesen har en lang historik i LEGOLAND med et indgående kendskab til både brandet og det driftsmæssige. Han har som ansvarlig for hoteldriften været en central brik i at udvikle LEGOLAND Holiday Village og sikre de bedste overnatningsmuligheder for børnefamilier. Sidste år var han således med til at opgradere LEGOLAND Holiday Village med 50 nye LEGO® NINJAGO hytter, ligesom flere værelser på Hotel LEGOLAND fik en gennemgribende renovering. Nu ser han frem til at sætte sit præg som ansvarlig for overnatningen i LEGOLAND Billund.

– Der er et kæmpe potentiale og ikke mindst udviklingspotentiale i den region, vi er en del af i LEGOLAND Billund. Turistmæssigt sker der rigtig meget, og jeg ser frem til at stå i spidsen for Hotel LEGOLAND® og sætte mit præg på LEGOLAND Billunds overnatningsforretning. Til at begynde med bliver mit fokus at få implementeret det nye slotshotel, der skal stå klar til sæsonstart i 2019, siger Thomas Buch Tøstesen.

Velbevandret i branchen
Thomas Buch Tøstesen har flere års erfaring fra camping- og hotelbranchen. Senest har han i en årrække besat stillingen som driftsleder for FDM Camping Billund, før han sammen med campingpladsen blev en del af LEGOLAND Billund, hvor han blev ansat som Hotel Manager.

– Det er et veldrevet skib, som jeg nu skal stå i spidsen for med den store oprustning, der har kendetegnet Hotel LEGOLAND og LEGOLAND Holiday Village i de senere år – senest med det nye slotshotel til næste år. Sammen med et konferencecenter i særklasse, ser jeg frem til at fortsætte med at levere fantastiske oplevelser for vores gæster og samtidig hæve barren for overnatningsoplevelsen i LEGOLAND Billund, siger Thomas Buch Tøstesen.

Thomas Buch Tøstesen er uddannet serviceøkonom og er til daglig bosat i Billund.

For yderligere informationer kontakt pressechef i LEGOLAND, Kasper Tangsig, tlf. 79 50 18 01, kasper.tangsig@legoland.dk

One Comment