I 2019 bliver det endnu større i Nordens største sommerland

By januar 8, 2019Nyheder

Danske og udenlandske børnefamilier kan glæde sig til en kæmpe nyhed, når de besøger Nordens største sommerland i 2019. En investering på mere end 35 millioner kroner i ny, stor tematiseret forlystelse betyder nemlig, at gæsterne kan flyve af sted i Tigeren – Danmarks største Gyro Swing fra parken åbner d. 4. maj 2019.

Fartglade legebørn kan se frem til nye, sjove oplevelser i Djurs Sommerland, når sæson nr. 39 sætter i gang, for endnu engang er der en ny, kæmpe forlystelse på programmet. Tigeren bliver Danmarks største Gyro Swing og den hidtil højeste og hurtigste forlystelse i Djurs Sommerlands historie.

”Vi har store forventninger til årets nyhed, og jeg er overbevist om, at Tigeren kommer til at kræve mod, mandshjerte og masser af dybe indåndinger hos de fleste. Tigeren er en thrill ride, hvor en roterende gondol, for enden af en kæmpe pendularm, svinger gæsterne op i 45 meters højde med 100 km/t. Det bliver en flyvetur, hvor man letter fra sædet og får en følelse af at svæve frit i luften. Det bliver helt sikkert sjovt, og vi er glade for at kunne give vores gæster endnu en forlystelse, som kun kan opleves i Djurs Sommerland,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen.

Tigeren bliver en del af Djurs Sommerlands nye Wild Asia temaland sammen med DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster og familieforlystelserne Jungle Rally og Safaribussen. Siden 2017 er der investeret mere end 140 millioner kroner i det nye temalands omfattende tematisering og sjove forlystelser. Wild Asia bliver parkens 9. temaland. En forlystelsespark i udvikling.

Siden Djurs Sommerland i 2008 indledte sin nuværende investeringsstrategi, har parken investeret mere end 500 millioner kroner i nye kvalitetsforlystelser og forbedringer i parken.
Hele 30 nye forlystelser er børnefamilierne blevet præsenteret for de seneste 10 år. Heriblandt Danmarks største rutschebaner, Piraten, Juvelen, Skatteøen og DrageKongen, der måler sig med de allerbedste rutschebaner i Europa. Udover spektakulære rutschebaner er der bl.a. også investeret stort i forlystelser, hvor alle kan være med. F.eks. Bondegårdsland i 2015 med 10 sjove forlystelser og endnu en børnerutschebane og familiekarrusel i 2018.

”Fornyelse er altafgørende i vores branche, og de seneste års mange investeringer har sat fart på besøgstallet. Siden sæson 2007 er besøgstallet steget fra 472.000 gæster til besøgsrekord i 2018 med 818.000 gæster. Flere i branchen har også fået øjnene op for Djurs Sommerland, og i 2018 var vi blandt finalisterne til titlen som Europas bedste familiepark med under 1 million gæster årligt,” siger Henrik B. Nielsen.

I fremtiden venter der uden tvivl Djurs Sommerland og parkens mange gæster nogle spændende år, hvor både nye, store forlystelser og produktforbedringer er på planen.

Yderligere oplysninger: Administrerende direktør Henrik B. Nielsen, tlf.: 20 48 68 16.